VGBC2023 | Beurs en congres voor gezondheidsprofessionals

VGBC2023 - Voeding voor het brein

Voeding bepaalt mede hoe we ons voelen, hoe we denken en hoe we ons gedragen. Als we voor onze mentale gezondheid willen zorgen, moeten we aan onze voeding werken. Rond dit thema hebben wij ons komend congres ingericht.

We zijn trots om de Amerikaanse nutritional psychiatrist Georgia Ede te mogen ontvangen! Zij zal ons op de haar bekende heldere wijze uitleggen hoe voeding ingezet kan worden voor ons mentale welzijn. Een graag geziene gast op ons jaarlijks event is biochemist Leo Pruimboom. Leo bespreekt de sluimerende aanwezigheid van chronische inflammatie bij chronische pijn, vermoeidheid, fibromyalgie, alzheimer en parkinson. Hoe hierbij naast voeding veilig supplementen en medicatie ingezet kunnen worden, is het thema van Han Siem, complementair en regulier werkend apotheker. En blij zijn we dat Lieneke van de Griendt, huis- en leefstijlarts, opnieuw onze dagvoorzitter is en een interessante casus presenteert.

Boeiende keynotes, en tel daarbij drie series workshops, een uitgebreide beurs en een happy hour met onder andere een mogelijkheid tot meet & greet met alle sprekers.

MBOG
Nieuw dit jaar is de samenwerking met de MBOG, met een speciale workshop voor MBOG-leden en een kortingsactie. De MBOG-leden worden hiervoor speciaal benaderd.
U kunt ook dit jaar weer een programma op maat samenstellen.