Diabetes Omkeerbaar

Cursus
zaterdag 20 mei 2017,
9u00 tot 17u00
zaterdag 10 juni 2017,
9u00 tot 18u00
zaterdag 17 juni 2017,
9u00 tot 17u00

3-daagse opleiding over de totale genezing van diabetes type 2

Tot nu toe werd gedacht dat diabetes type 2 (T2DM) een ongeneeslijke aandoening was. Maar nieuw onderzoek laat zien dat deze ziekte wel degelijk te genezen is. Tijdens deze opleiding wordt behandeld waarom koolhydraatarme voeding niet voldoende is voor het genezen van T2DM maar dat de interventie gericht moet zijn op het herstellen van de lever en de pancreas. De opleiding is gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke studies.

T2DM blijkt niet ongeneeslijk

Tot nu toe werd altijd gedacht dat T2DM een ongeneeslijke aandoening was. Maar dat blijkt niet zo te zijn. Het is namelijk al 35 jaar bekend dat na een bariatrische ingreep (maagverkleining of omleiding) de bloedglucosewaarde bij meer dan 80% van de diabetespatiënten naar normale niveaus terugkeert.
Recent onderzoek geeft aan dat ook uitstekende resultaten behaald kunnen worden met een dieet en orthomoleculaire- en fytotherapie. Deze interventie bootst de effecten van een bariatrische ingreep na en moet gedurende twee maanden worden volgehouden.

De kern van deze unieke 3-daagse opleiding

Het primaire doel van deze opleiding is om u er van op de hoogte te brengen dat T2DM niet alleen voorkomen, maar ook genezen kan worden. Dat geldt ook voor patiënten die reeds insuline spuiten omdat deze behandelingsmethode zich ook richt op het herstel van de lever en de pancreas. Deze nieuwe inzichten komen op een dusdanige manier aan de orde dat u ze direct kunt toepassen in uw praktijk. De opleiding is geheel Evidence Based en wordt met 1000+ wetenschappelijke studies onderbouwd.

Sluit deze opleiding aan bij uw praktijk?

Er is voor u een gratis e-book beschikbaar waarmee u kunt onderzoeken of deze opleiding aansluit bij de richting van uw praktijk, te downloaden via dit artikel http://coradefluiter.nl/general/publicaties/160823a.pdf

Kosten:van deze 3 daagse opleiding

€499,00 excl. BTW, met syllabus, digitale reader, lunch, koffie en thee
5% korting op de 3-daagse opleiding Diabetes Omkeerbaar en de
2-daagse opleiding Orthomoleculair GewichtsManagement als beide
opleidingen in 2017 worden gevolgd.