Bonusan

BONUSAN

Bonusan Cover foto

Bonusan & u

Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf leveren we daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Inmiddels vindt u ons in zeven landen. Onderzoek, ontwikkeling en productie doen we altijd in Nederland, in onze eigen fabriek.

Veel mensen weten nog niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans voor het individu én voor de maatschappij. Onze vakkennis maken we daarom breed toegankelijk. We zoeken actief naar betere inzichten en onderbouwen alles wat we zeggen, doen en maken met wetenschappelijk onderzoek.

We zien een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via onze stichting Natura Foundation organiseren we cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Alles waar we ons voor inzetten heeft maar één doel: u meer grip op gezondheid geven.

NATURA FOUNDATION

Logo Natura Foundation

Natura Foundation ondersteunt jouw professionele ontwikkeling als therapeut

Natura Foundation is het internationale kennisinstituut op het gebied van klinische psycho-neuro-immunologie en nutritionele geneeskunde. Binnen een duurzame relatie biedt Natura Foundation gezondheidsprofessionals vooruitstrevende opleidingen, publicaties, adviesvaardigheid, coaching en werkbare oplossingen op wetenschappelijk niveau. Onderscheidend daarbij zijn de integrale benadering van en de focus op de natuurlijke empowerment van patiënten (cure) en cliënten (care) als het om hun gezondheid gaat.

Kies voor meer diepgang
Je krijgt meer diepgang als therapeut omdat Natura Foundation je continu voorziet van de meest actuele, betrouwbare en complete, wetenschappelijke inzichten vanuit de integrale kPNI-filosofie. Daardoor beschik je over objectieve argumenten voor jouw adviezen en behandelplannen.

Effectief en resultaatgericht
Met opleidingen van Natura Foundation krijg je fundamenteel inzicht in complexe, menselijke werkingsmechanismen. Je voelt jezelf zo zekerder bij het identificeren van een probleem en het opstellen van een effectief, resultaatgericht behandelplan voor jouw patiënten.

Opleidingsaanbod
Al meer dan 8000 gezondheidsprofessionals hebben bij ons een cursus of opleiding gevolgd, in Nederland of daarbuiten. Bekijk hieronder ons opleidingsaanbod.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van de meest actuele kennis op gebied van klinische psycho-neuro-immunologie en orthomoleculaire therapie? Ga voor meer informatie naar www.naturafoundation.nl en meld jezelf aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.