Bonusan

Bonusan

De kracht van de natuur delen

Bij Bonusan geloven we in de kracht van de natuur, ondersteund door wetenschap. Daarom produceren we al ruim 60 jaar zelf voedingssupplementen. Inmiddels opereren we in 5 landen, maar onderzoek, ontwikkeling en productie wordt nog altijd gedaan in onze eigen fabriek in Nederland. We blijven leren en innoveren en maken betrouwbare, hoogwaardige supplementen zonder onnodige toevoegingen. 

Mensen helpen met hun gezondheid is onze grootste drijfveer. Gelukkig is leefstijl tegenwoordig geen onbekende term meer. Steeds meer onderzoeken laten zien dat voeding, beweging en ontspanning helpen bij gezond blijven of weer te worden. Wij voegen daar twee dingen aan toe: bioritme en suppletie. Deze vijf elementen zorgen samen voor een optimaal natuurlijk herstelvermogen. En dat is de sleutel tot een goede gezondheid. 

Onze missie is een gezonder en gelukkiger leven voor iedereen. Dat is een grote droom, dat kunnen we niet alleen. Daarom bundelen we onze krachten graag en gaan we partnerschappen aan met gezondheidsprofessionals. Zo bundelen we onze krachten. Samen aan iets bouwen gaat zoveel sneller dan alleen. Ook delen we graag onze kennis. Via e-mailings, social media, ons blog. Wil je op de hoogte gehouden worden van productlanceringen, productaanpassingen en andere nieuwtjes? Schrijf je dan via deze link in voor onze nieuwsbrief. 

We delen onze kennis graag, daarvoor maken we gebruik van ons kennisplatform Natura Foundation. Op dit platform, speciaal voor gezondheidsprofessionals, delen we uitgebreide informatie over gezondheid, leefstijl en ziektebeelden.
 

NATURA FOUNDATION

De beste ondersteuning van jouw professionele ontwikkeling als gezondheidsprofessional

Bij Natura Foundation zien we het als onze opdracht om de nieuwste inzichten en kennis over de oorzaak en samenhang van symptomen en interventiemogelijkheden te vergaren en te delen. We onderzoeken en toetsen wetenschappelijke inzichten over gezondheid en de natuurlijke behandeling van gezondheidsklachten. Deze kennis delen we via ons kenniscentrum met monografieën, artikelen en whitepapers. 

Bovenal zijn we hét toonaangevende opleidingsinstituut voor orthomoleculaire, nutritionele geneeskunde. De afgelopen 20 jaar leidden we meer dan 6.000 gezondheidsprofessionals op. Dat deden we via onze geaccrediteerde opleiding Integrale Orthomoleculaire Therapie en via een gevarieerd educatie-aanbod. 
Regelmatig organiseren we praktijkbijeenkomsten en webinars en we bieden diverse e-learnings, online masterclasses en online workshops aan.

Hoe meer inzichten en kennis de gezondheidsproffesionals hebben, hoe meer mogelijkheden er zijn om de droom van onze suppletiepartner Bonusan te verwezenlijken: een gezonder en gelukkiger leven voor iedereen. Om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en educatiemogelijkheden kun je je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.