Webinar - Burnout? Help uw lichaam op natuurlijke wijze

Webinar
dinsdag 20 april 2021, 19u30

Tijdschema

Datum: Dinsdag 20 april 2021
Aanvang: 19.30
Spreker: Geja Heinen

Meer info: https://www.pharmanord.nl/burnout

Moeheid is misschien wel het de meest gehoorde klacht van alle klachten die een professional te horen krijgt van zijn cliënten. Hoe komt het dat vermoeidheid vrijwel altijd onderdeel is van welk klachtenpatroon dan ook?

Om mitochondriën goed te laten functioneren hebben ze grondstoffen nodig. Als die grondstoffen voor de energieproductie naar andere processen gaan, zoals bijvoorbeeld de stressreactie en er is onvoldoende aanvoer vanuit voeding dan raken reserves op en stagneert de aanvoer voor de energieproductie. In als zijn simpelheid zijn juist de aanvoer van grondstoffen voor het energieproductieproces én het aantal energiefabriekjes dé factoren die bij energiegebrek een belangrijke rol spelen. Zo kan gebrek aan beweging het aantal verminderen: if you don’t use it you loose it.

In dit webinar leer je wat je als professional kunt doen om de energieproductie op celniveau optimaal te laten verlopen en de hoeveelheid energiefabriekjes te optimaliseren voor de situatie waarin iemand zich bevindt.

Over de spreker

Geja Heinen, Msc in klinische PNI en Msc in Health, Education and Promotion, orthomoleculaire therapeut en voedingskundige richt zich met haar activiteiten en programma’s op een Eindeloos Energieke leefstijl. Zij is een gepassioneerd spreker en weet haar publiek op een voelbaar enthousiasmerende wijze te inspireren om aan de slag te gaan met wat zij overbrengt.