Prikkelbare Darm Syndroom

Seminar
vrijdag 15 februari 2019, 9u30

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost € 25,- exclusief BTW.

Prikkelbare Darm Syndroom

Het Prikkelbare Darm Syndroom (vaak afgekort tot PDS of het Engelse IBS) is een darmstoornis waarbij de beweeglijkheid (peristaltiek) van het darmstelsel chronisch is verstoord. De peristaltiek gaat te snel of juist te langzaam en beide komen afwisselend voor. Klachten zijn een zeurende, krampachtige of stekende pijn in de buik en verminderd soms na de stoelgang of maaltijd. Gasophoping in maag (boeren) en darmen (winderigheid) komen daarbij veel voor. De diagnose PDS wordt snel gesteld met een advies voor meer vezels en middelen tegen verstopping dan wel diarree, terwijl dit de problemen vaak niet oplost. Er moet met name verder worden gekeken naar de spijsvertering, alvleesklier en voedselallergieën. In deze bijeenkomst zal orthomoleculair diëtist Lienke van Deuzen u meer kennis geven over de orthomoleculaire benadering van PDS, met de mogelijke gerelateerde problemen en natuurlijke oplossingen. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.