Kennisbijeenkomst Reumatische aandoeningen

Seminar
maandag 4 mei 2020, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost € 25,- exclusief BTW.

Reumatische aandoeningen

Om beweging mogelijk te maken en ons lichaam stevigheid te bieden bestaat het menselijk bewegingsapparaat uit botten, banden, pezen, spieren en gewrichten. Er kunnen daarbij ontstekingen en slijtage in het weefsel ontstaan. De problemen die hieruit voortvloeien moet elk op zijn beurt weer anders behandeld worden. Bijvoorbeeld bij reuma: dit is niet één ziekte maar een verzamelnaam voor meerdere reumatische aandoeningen. Deze aandoeningen hebben allemaal betrekking op het bewegingsapparaat. Artrose, artritis, reumatoïde artritis, osteoporose, ziekte van Bechterew en bursitis zijn slechts een aantal voorbeelden. Vitakruid kent een lange historie van specialisatie op dit gebied en heeft veel specifieke effectieve producten hiervoor ontwikkeld. In deze kennisbijeenkomst van een ochtend geeft orthomoleculair diëtist Lienke van Deuzen tools voor voeding, suppletie en leefstijl die kunnen worden ingezet bij cliënten uit uw praktijk. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.