Kennisbijeenkomst Longevity & Anti-aging

Seminar
vrijdag 6 november 2020, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

Longevity & Anti-aging

Gezond en vitaal ouder worden is de wens van ieder mens. We willen niet dat onze leeftijd ons belemmert, zowel van binnen als van buiten zien we onszelf liever jonger dan dat we zijn. Anti-aging is alles behalve een tijdelijk fenomeen of hype. Het draait om preventieve gezondheidszorg en zou daarom voor ons allemaal een belangrijk bestanddeel van onze persoonlijke levensstijl moeten zijn, met een focus op gezond oud worden. Longevity staat voor lang en vitaal leven, waarbij verbetering van kwaliteit voorop staat. Epigenetica speelt hier een sleutelrol in. Met anti-aging kan het verouderingsproces worden gestopt en zelfs worden teruggedraaid. De thema's Longevity en Anti-aging wordt gegeven door Wouter de Jong. Deze strategieën zijn goed toepasbaar in elke praktijk met cliënten die zich jong en vitaal willen voelen. Er zijn voor de dagelijkse praktijk zeer effectieve interventies hiervoor die in deze kennisbijeenkomst zullen worden besproken.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.