Beurs en congres over voedingsgeneeskunde

Meer

Wat betekent dit eigenlijk: geen energie meer hebben? Uitgeblust, totaal mentaal uitgeput. Het kopje wil niet meer. Of is het lichaam kapot? Elke spier en gewricht doet pijn. Mitochondriën werken niet meer, de citroencyclus ligt plat. De weerstand is verzwakt maar ontstekingen vreten alle energie op. Energie in al haar gedaantes, hoog tijd om die te leren kennen.

Minder

Toch kunnen we moeilijk zeggen dat er tekort is aan energie. Ons voedingspatroon zit er vol van, gul voorzien van toegevoegde vetten en suikers. We tanken verkeerd: mag het geen diesel zijn, enkel benzine? Evenzogoed kunnen we ermee ophouden die calorieën te tellen, dat heeft weinig zin. Vele dilemma’s die het overdenken waard zijn en dat kan alleen op een energiek congres.

Tweedaags congres

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei zijn er twee keynotes en daarnaast zo’n 30 verschillende presentaties en workshops. Dit is een keuzeprogramma, de bezoeker bepaalt zelf naar welke sprekers hij toegaat. Tussen de presentaties door is er voldoende tijd om de beurs te bezoeken. En om niets te missen is het congres dit jaar verspreid over twee dagen, zodat de bezoekers uitgebreid de tijd hebben om sprekers die ze de dag ervoor gemist hebt, alsnog te zien. Overigens is het ook mogelijk om dagkaarten te kopen.

Groot congres en vakbeurs in één

  • Bezoekers ontdekken er alle innovaties van prominente bedrijven en organisaties, die actief zijn op de markt van supplementen en novel foods.
  • Een bruisende ontmoetingsplaats waar bezoekers rechtstreeks in contact komen met bedrijven en organisaties en hun netwerk uitbreiden met vakgenoten.
  • Het geaccrediteerde congres is een objectieve bron van praktijkkennis: Vier lezingen van experts over de laatste stand van zaken op het gebied van energie en daarnaast interessante workshops.

VGBC2017 is een evenement van Voedingsgeneeskunde, het platform voor gezondheidsprofessionals over nutritionele geneeskunde.