OrthoVitaal

OrthoVitaal - Natuurlijk Optimaal

Gezond en vitaal ouder worden: daar staat OrthoVitaal voor. Met ruim 40 jaar ervaring met de productie, ontwikkeling en distributie van hoogwaardige vitamines en voedingssupplementen, willen we iedereen een zo gezond en vitaal mogelijk leven laten leiden. Wij bieden een volwaardig assortiment orthomoleculaire producten en stellen de klant centraal. Ons team biedt een persoonlijke service aan elke klant: van therapeut tot natuurwinkel en van consument tot groothandel. En omdat wij zelf produceren, ben je verzekerd van maximale controle, kwaliteit én een scherpe prijs.

Sinds 1 september 2019 is OrthoVitaal onderdeel van Fittergy Group, een organisatie gespecialiseerd in levensstijl, gezondheid, vitamines en voedingssupplementen. Onze uitgebreide kennis over de samenstelling en toepassing van onze producten delen wij in de vorm van educatie en informatie met gezondheidsprofessionals.

OrthoVitaal heeft ruim 40 jaar ervaring met de productie en formulering, ontwikkeling en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen. Fittergy Production is onderdeel van Fittergy Group, waardoor alles in huis kan worden geproduceerd. Zo zijn we elke dag weer op zoek naar de beste ingrediënten waarbij steeds meer verbeteringen mogelijk zijn ten aanzien van specifieke ingrediënten, speciale vegan duurzame capsules en nieuwe vul- en hulpstoffen, dan wel het volledig overbodig maken hiervan ('clean label'). Door het hebben van een eigen productiefaciliteit ben je verzekerd van een constante hoge kwaliteit én - door het ontbreken van een schakel in de ontwikkeling - een scherpe prijs! Neem hieronder een kijkje in onze productiefaciliteit.

Thans is het merk OrthoVitaal met een vernieuwde uitstraling nieuw leven ‘ingeblazen’ met een verbetering ten aanzien van ingrediënten, formules én doseringen van bestaande bestsellers en de ontwikkeling van mooie nieuwe eigentijdse producten. Op deze manier vormt OrthoVitaal een prima basis voor de moderne orthomoleculaire en/of natuurgeneeskundige praktijk.