Het is onvoorstelbaar hoeveel onderwerpen zijn gerelateerd aan voeding. Iets wat je je pas goed realiseert als je dit boek hebt doorgebladerd. Het is opgebouwd aan de hand van zes thema’s, waaronder de fysiologie van voeding, preventie, onderzoek, voedingsgerelateerde aandoeningen en ziektes. Dat lijkt heel overzichtelijk, maar elk thema is vervolgens opgedeeld in een waaier van uiteenlopende voedingsonderwerpen. Van voedingsonderzoek, -gedrag en -richtlijnen tot microbioom, spierfunctie en beweging en de interactie tussen voeding en medicatie. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het in deze uitgave. 'Leerboek' is een passende aanduiding, want de opbouw en indeling zijn duidelijk gericht op (zelf)studie. Een activeringscode biedt toegang tot de online leeromgeving en maakt het als studiemateriaal compleet, want je kunt daarmee de theorie raadplegen via internet en actief studeren met video’s en oefenvragen.
Beste bezoeker, u heeft geen toegang.
Enkel (web)abonnees hebben toegang tot tijdschriftartikelen. Het webabonnement is nog in de maak.
U kunt zich wel alvast (gratis) registreren en tal van andere webartikelen raadplegen!