Vitakruid suppletie & adviestraining voor professionals
Cursus

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze voorzien van een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Uitleg A t/m Z

Er is inmiddels zoveel keuze aan supplementen op de markt, dat men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer is welk supplement geschikt en wat maakt nou een goed supplement? Dit zal duidelijk worden bij deze bijeenkomst waarbij supplementen inhoudelijk worden besproken. Alle producten uit het assortiment van Vitakruid zullen de revue passeren en aan de hand van het product zal uitleg worden gegeven over de toepasbaarheid. Aspecten zoals prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak mogen hierbij niet ontbreken. Specifieke stoffen zullen nader worden toegelicht en u leert als professional kritisch te kijken naar supplementen om deze te beoordelen op kwaliteit en waarde.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Hiermee kan uw vertrouwen in het merk Vitakruid, maar ook zeker uw zelfvertrouwen als professional worden vergroot!