Kennisbijeenkomst Mentale kracht & Slaapoptimalisatie

Seminar
woensdag 19 februari 2020, 9u30

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,-.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Mentale klachten & Slaapproblemen

Neurotransmitters hebben een zeer belangrijke functie in de hersenen. Ze reguleren bijvoorbeeld onze stemmingen, eetlust, slaap en onze reactie op pijn. Er is een toename van mentale klachten als verminderd geheugen, depressiviteit, angsten, slaapproblemen, maar ook hyperactiviteit waarneembaar. Slaapproblemen komen zelfs bij 20-30% van de Nederlandse volwassenen voor. De oorzaken hiervoor kunnen zeer divers zijn. Behalve omgevings- en leefstijlfactoren kunnen de voeding en voedingsstoffen ook een rol spelen. Slaapproblemen komen vaker voor bij mensen met andere mentale klachten zoals bijvoorbeeld depressie. Bovendien versterken slaapproblemen psychische klachten. Andersom geldt hetzelfde: psychische klachten hebben een negatieve invloed op slaapproblemen. Evert Berkelaar legt uit welke regelsystemen hierbij betrokken zijn en welke leefstijlfactoren en voedingsstoffen een positieve invloed kunnen uitoefenen op deze veel voorkomende problemen. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.