Gezond cholesterol & Bloeddruk

Lezing
maandag 8 juli 2019, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

Meer informatie en aanmelden?

Voor meer informatie en aanmelden, dient u te zijn ingelogd met uw professional account.

  • Vraag hier een professional account aan. 
  • Log hier in met uw professional account.

Gezond cholesterol & Bloeddruk

Cholesterol heeft een nogal negatief imago en veel mensen leven dan ook met een angst voor een te hoog cholesterol. Het wordt gezien als dé factor voor het krijgen van hart- en vaatziekten. Cholesterol is echter ook heel belangrijke bouwstof voor het lichaam. Naast cholesterol speelt ook de druk die gemeten wordt in het slagadersysteem een grote rol bij de werking van hart en vaten. Hoge bloeddruk of hypertensie is vooral in westerse landen een algemeen voorkomende aandoening. Omgevingsfactoren als verkeerde voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, roken en overgewicht zijn van grote invloed op zowel het cholesterol als de bloeddruk. Tijdens deze bijeenkomst zal Wouter de Jong toelichten wat een gezond cholesterol en een gezonde bloeddruk nou daadwerkelijk betekenen en hoe dit kan worden bereikt.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.