Een praktijk beginnen en uitbouwen

Cursus
woensdag 29 mei 2019, 9u30

Deze cursus is waardevol voor iedereen die een praktijk wil beginnen of die onlangs een praktijk heeft opgezet en met deze cursus wilt leren de praktijk te optimaliseren. Alle zaken die een startende professional kan tegen komen of tegen aan loopt, worden op deze dag bespreekbaar gemaakt en u krijgt praktische tips om direct mee aan de slag te kunnen. De cursusdag bestaat uit een ochtendprogramma met praktische/administratieve informatie over de praktijkvoering, in de middag wordt geoefend met het geven van suppletieadviezen. 

Programma

Ochtend: Hoe start u een eigen praktijk, tools, anamnese, naamsbekendheid en timemanagement.

Middag: Hoe gaan we met patiënten om en direct toepasbare suppletieadviezen. Welke patiënten gaan we met name behandelen: overgewicht en vermoeidheidsklachten.

Doel van de cursus

Tijdens de cursus krijgt u tips over hoe u een praktijk kunt opzetten en deze optimaliseren. Daarnaast leert u voedingssuppleties veilig en doeltreffend toe te passen. Een praktische cursus, ideaal voor mensen die een opleiding zoals Orthomoleculair Voedingsadviseur of Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur hebben gevolgd.

Vooropleiding

Wij adviseren: Orthomoleculair Voedingsadviseur of gelijkwaardig

Eventueel aanvullend: HBO Medische Basiskennis (Cpion geaccrediteerd)

Accreditatie

KTNO (BATC, NVST, LVNG) geaccrediteerd. Voor meer informatie over accreditatie kunt u contact opnemen met info@sohf.nl

Docent(en): 

Financiëel

Kosten: 
€ 60.00
  • Exclusief 21% BTW, € 72,60 inclusief BTW
  • Inclusief lesmateriaal, koffie, thee en een gezond lunchbuffet