Bonusan Kennis & Productdag
Cursus

Ons eigen R&D team werkt continu aan een nieuw en verbeterd productassortiment. Daarbij werken we altijd op basis van wetenschappelijke inzichten. Dat resulteert in een breed en zeer effectief suppletieaanbod van Bonusan, onze suppletiepartner. Een assortiment van ruim 350 specialistische supplementen die bijdragen aan een integrale aanpak en dat zowel preventief als curatief in te zetten is.

Op deze dag nemen we je graag persoonlijk mee in de samenstelling, kenmerken en toepassingsgebieden van deze producten. Deze dag biedt therapeuten niet enkel zicht op het aanbod, maar ook een juist begrip van de inzet en effecten van deze stoffen.  

Let op: deze dag werd eerder georganiseerd onder de naam Bonusan Productinformatiedag.

Op deze kennis & productdag behandelen we:
Tijdens deze kennis & productdag nemen onze medewerkers, waaronder R&D en onze docenten, je mee in het Bonusan suppletieaanbod. Daardoor krijg je als therapeut een compleet begrip van de oorsprong, werking, samenstelling, inzet en onderbouwing van deze producten. We doorlopen de dag praktisch aan de hand van de volgende toepassingsgebieden: 
- Stress & ontspanning 
- Buikgevoel 
- Hersenfunctie 
- Vertering 
- Lever 
- Spieren 
- Botten 
- Immuunsysteem 
- Bindweefsel & gewrichten 
- Hart, bloeddruk & bloedvaten 
- Geestelijke balans & gemoedstoestand 
- Energie 
- Bloedsuiker 
- Homocysteïne 
We bespreken bij ieder toepassingsgebied de theorie en bijbehorende producten en delen verdiepende informatie over de samenstelling. Uiteraard komen ook onze de specialistische en basissuppletie aan bod. Hiervoor krijg je een compleet beeld van wat Bonusan suppletie kan toevoegen aan jouw praktijk en aan de behandeling van cliënten.  

Deze dag is bedoeld voor:
Weet jij waar je Bonusan Crocus Sativus voor in kunt zetten? Of welk darmproduct handig is bij obstipatie? Juist deze kennis & productdag geeft antwoord. De dag is bedoeld voor (beginnende en ervaren) orthomoleculair therapeuten die willen begrijpen welke producten wanneer passend zijn en waarom. Dat helpt je bij het voeren van jouw dagelijkse praktijk en bij een effectieve behandeling van cliëntklachten. 

"Top uitleg en ook zeer boeiend. Ook fijn om vaak te merken 'oh ja, zo zat het!'"
Deelnemer Bonusan Kennis & Productdag 13 mei 2022 

Na deze dag weet je:
- Hoe het assortiment van Bonusan is opgebouwd;
- Hoe onze suppletie is samengesteld;
- Hoe onze suppletie toegepast kan worden in de therapeutische praktijk. 
 
Praktische informatie:
- Prijs: 25,- excl. BTW 
- Door het praktische en interactieve karakter van deze dag is er geen terugkijklink of livestream beschikbaar. 
- Voor deze dag is geen accreditatie aangevraagd en je ontvangt daarom geen certificaat.