Natura Foundation

De beste ondersteuning van jouw professionele ontwikkeling als gezondheidsprofessional

Bij Natura Foundation zien we het als onze opdracht om de nieuwste inzichten en kennis over de oorzaak en samenhang van symptomen en interventiemogelijkheden te vergaren en te delen. We onderzoeken en toetsen wetenschappelijke inzichten over gezondheid en de natuurlijke behandeling van gezondheidsklachten. Deze kennis delen we via ons kenniscentrum met monografieën, artikelen en whitepapers. 

Bovenal zijn we hét toonaangevende opleidingsinstituut voor orthomoleculaire, nutritionele geneeskunde. De afgelopen 20 jaar leidden we meer dan 6.000 gezondheidsprofessionals op. Dat deden we via onze geaccrediteerde opleiding Integrale Orthomoleculaire Therapie en via een gevarieerd educatie-aanbod. 
Regelmatig organiseren we praktijkbijeenkomsten en webinars en we bieden diverse e-learnings, online masterclasses en online workshops aan.

Hoe meer inzichten en kennis de gezondheidsproffesionals hebben, hoe meer mogelijkheden er zijn om de droom van onze suppletiepartner Bonusan te verwezenlijken: een gezonder en gelukkiger leven voor iedereen. Om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en educatiemogelijkheden kun je je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.