Witsenburg Natural Products BV

Missie van Witsenburg

Als producent mag je tegenwoordig niet veel meer schrijven over je producten anders dan dat ze lekker zijn. Alleen standaard zinnen die voorgekauwd worden door commissies mag je gebruiken. We laten ons echter door de 'grote jongens' en lobby's niet uit de weg slaan. Elders op het web kunt u vinden waarom kokosolie en Omega vetten juist enorm belangrijk voor het lichaam zijn. Maar ook waarom je juist bepaalde vetten moet mijden. Wij hopen dat u onze bijzondere situatie hierin begrijpt.

Witsenburg natural products wil namelijk méér zijn dan een schakel in de bedrijfskolom, door het bieden van extra service, persoonlijke aandacht, hoop en inspiratie en probleemoplossende producten voor lichaam en geest. De kwaliteit en werkzaamheid van de producten alsmede de integriteit van de mensen die daar achter zitten heeft daarbij prioriteit boven de kwantiteit. Daar staan wij voor!

Gelukkig heeft u in ieder geval de afgelopen tijd, net als de afgelopen jaren, weer veel vertrouwen in onze producten gehad. Wij blijven natuurlijk onze uiterste best doen om dat vertrouwen bij u te behouden. Kwaliteitscontrole is hierbij erg belangrijk.