VitOrtho

VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie

Wij leggen de focus op voedingssupplementen als onderdeel van een gezonde leefstijl.

Een goede gezondheid is de basis van geluk
Een goede gezondheid vormt de basis van een gelukkig leven. Soms kun je voor het behoud van die gezondheid echter wel wat ondersteuning gebruiken. Daarbij is het belangrijk om natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen te gebruiken die zeer goed opneembaar zijn. Al bijna 30 jaar zetten wij ons elke dag weer voor de volle 100% in om met onze producten en diensten een gezonde manier van leven te stimuleren.

‘Kwaliteit betekent: je best doen, ook als niemand kijkt.’  Henry Ford

Leverancier van de merken VitOrtho, VitOrtho Kind en NOW

Wij zijn gestart als dé exclusieve Nederlandse distributeur van NOW. Ons eigen merk VitOrtho is ruim 10 jaar geleden gelanceerd en ontwikkelt zich razendsnel. VitOrtho Kind is als sub-label onder VitOrtho ontwikkeld met een specifiek assortiment voor kinderen. Met deze merken leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten voor een ‘gezonde’ prijs. Wij zijn zeer kritisch als het gaat om de samenstelling van onze producten, waarbij we streven naar een zo schoon mogelijk product (clean label) en gebruik maken van de best opneembare verbindingen.

Klik hier voor meer informatie over VitOrtho, VitOrtho Kind en NOW.

VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie

Wij leggen de focus op onze voedingssupplementen als onderdeel van een gezonde leefstijl, wetende dat een gezonde leefstijl preventief en als geneeskunde de nodige effecten laat zien. Wij helpen door mensen te inspireren en te motiveren richting die gezonde leefstijl, door te blijven ontwikkelen en bovenal: wij helpen met onze producten. Wij helpen u als zakelijke relatie door u persoonlijk en op maat te ondersteunen, te adviseren en te voorzien van alle nodige (wetenschappelijke) informatie over de in onze producten gebruikte stoffen.

Het VitOrtho gezondheidsrecept

Meer en meer onderzoeken wijzen uit dat een gezonde leefstijl ziektebeelden kan voorkomen en zelfs kan genezen. Met deze website creëren we meer bewustzijn en geven we graag tips om jouw leefstijl zo ‘gezond’, maar ook zeker zo plezierig mogelijk te maken. VitOrtho heeft zelfs een eigen gezondheidsrecept ontwikkeld, waarbij gezonde voeding de basis is. Vervolgens kun je dit aanvullen met voedingssupplementen om je lichaam van de benodigde extra nutriënten te voorzien. Andere belangrijke ingrediënten van het gezondheidsrecept zijn: beweging, een positieve mindset, tevredenheid en ontspanning! Zo ervaar je meer geluk, liefde en gezondheid.

Behoefte aan advies? Lees het artikel “Een goed advies is goud waard” voor meer informatie overde werkwijze van diverse natuurgeneeskundige therapievormen.

VitOrtho ondersteunt VitEducatief

Kennis is macht, een zeer bekende uitspraak die ook zeker geldt als het gaat om gezondheid. Dit is de reden dat wij VitEducatief ondersteunen. VitEducatief biedt opleidingen, (bij)scholingen en een uitgebreide kennissite over voeding, gezondheid en suppletie.

Lees meer