Vitamunda

Vitamunda
Vitamunda Nederland BV brengt hoogwaardige voedingssupplementen op de markt. Alleen de beste producten in hun segment komen na uitgebreide research in ons assortiment.

De naam Vitamunda is samengesteld uit de Latijnse woorden Vita, wat leven betekent en Munda, wat zuiveren betekent. Ons doel is producten op de markt te brengen die zorgen dat het lichaam zo optimaal mogelijk functioneert.

Kwaliteit en innovatie
Met een team van therapeuten op het gebied van orthomoleculaire voedingstherapie, detoxen, bio-resonantie en natuurgeneeskunde hebben we veel kennis in huis om de beste producten te selecteren en te onderzoeken. Enkel producten die zich in de praktijk onomstotelijk hebben bewezen bieden wij hier aan.
Tevens laten we producten zelf produceren, zodat ze precies de samenstelling hebben voor de meest optimale werking en met de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten.

Persoonlijke service
Ook in haar dienstverlening legt Vitamunda de lat hoog: de medewerkers van de klantenservice beantwoorden snel vragen en geven persoonlijke ondersteuning bij het kiezen en gebruiken van onze producten.