The future of food
Een nieuw recept voor de voedingssector

Wie meer wil weten over ontwikkelingen in onze voedselvoorziening, kan het hart ruim ophalen aan dit boek. The future of food is geschreven door de Belgische Jorg Snoeck en Stefan van Rompaey van RetailDetail, een communicatie- en netwerkplatform voor retail- en FMCG-professionals. FMCG is de afkorting van Fast-Moving Consumer Goods. Het boek is doorspekt met dergelijke lastige woorden, maar gelukkig verstaan de schrijvers de kunst die op een toegankelijke manier uit te leggen. Hun diepgaande kennis van internationale trends op voedingsgebied is beslist indrukwekkend. Daardoor zijn ze erin geslaagd een behoorlijk compleet beeld te schetsen van een branche waarvan je als consument doorgaans slechts het topje van de ijsberg ziet.

Beste bezoeker, u heeft geen toegang.

Enkel (web)abonnees hebben toegang tot tijdschriftartikelen. Het webabonnement is nog in de maak.

U kunt zich wel alvast (gratis) registreren en tal van andere webartikelen raadplegen!