Trenker

Het bedrijf

De Farmaceutische Laboratoria Trenker werden opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker. Zijn doel was om farmaceutische producten van hoge kwaliteit, voedingssupplementen en medische apparatuur te produceren en verdelen. Sinds het ontstaan zijn ze nog steeds helemaal onafhankelijk.

Onze missie

De Farmaceutische Laboratoria Trenker plaatsen professionals uit de gezondheidssector en patiënten centraal in hun filosofie door zich dagelijks in te zetten voor een betere levenskwaliteit en gezondheid. Dit familiebedrijf ontwikkelt, produceert, controleert en verkoopt vernieuwende medicijnen en voedingssupplementen die aan de meest strikte Europese productienormen beantwoorden.

Onze visie

De Farmaceutische Laboratoria Trenker willen een internationale referentie worden in de voortdurende ontwikkeling van hoogwaardige en innoverende oplossingen voor patiënten en professionals uit de gezondheidssector.

Onze activiteiten

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn betrokken bij elke fase van het productieproces. De productie, de afdelingen van de kwaliteitscontrole en van de kwaliteitsgarantie beantwoorden aan de GMP-standaarden (Good Manufacturing Practices) die van toepassing zijn in de farmaceutische industrie.

https://youtu.be/5lPaEIfvDuo