Synofit

Over ons

Synofit Europe B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 2010 heeft Synofit Europe B.V. zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit (en Synopet voor dieren) zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd, gericht op gewrichten, botten en spieren. In 2017 is het merk SynoCare geïntroduceerd met natuurlijke producten die merkbare gunstige resultaten leveren op andere gebieden van de gezondheid (hart, cholesterol, bloedvaten en huid). Met deze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van onze producten. Daardoor kunnen wij blijvend een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen. Onze inspiratie ligt in de natuur, gecombineerd met de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap. Niet alleen de wetgeving verandert, maar ook technologieën en ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten. Synofit combineert beide aspecten bij de ontwikkeling van haar nutraceuticals, om u zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.


Over de Synofit Premium formule

De Synofit Premium Gewrichtenkuur is in Nederland ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De samenstelling is een resultaat van meer dan 30 jaar productontwikkeling en ervaring in de veterinaire markt. Het product wordt volgens de standaard HACCP-normen geproduceerd in Nederland. De productielocatie is daarnaast FSSC 22000 gecertificeerd. Dat betekent dat de productielocatie zich aan strengere normeringen houdt dan verplicht is. We garanderen daarmee dat onze producten absoluut van de best mogelijke kwaliteit zijn.

 

Oprichter Synofit aan het woord

Synofit is in 2010 opgericht door Camiel Hofstee. Camiel was de eerste persoon die Synofit gebruikte. Toen werd de formule nog alleen toegepast voor gewrichten van paarden. Hij was zodanig enthousiast dat hij Synofit op de humane markt heeft gebracht. Daarom is het vandaag mogelijk om te blijven bewegen met Synofit.

De mensen van Synofit

Camiel Hofstee
Directie

René den Admirant
Directie

Evelien Diender
Klantenservice & Office Manager

Jolanda Blank
Klantenservice

Vincent de Breet
Developer

Anne Jan Roeleveld
Online Marketing Manager

Rieneke Vlaanderen
Productmanager Synofit & Marketing Coordinator

Berna van der Zouwen
Productmanager SynoCare

Gea Bisschop
Productmanager Synopet

Johan Bonthond
Sales / vertegenwoordiger
Zuid-West Nederland

Rieneke Jansen
Sales / vertegenwoordiger
Zuid-Oost Nederland

Jose Kalisvaart
Sales / vertegenwoordiger
Noord Nederland

Richard van Dokkum
Veterinary Medical Officer

Sabine Engelage
Int. Marketing Manager

Jeroen Hofman
Controller