Sonnevelt

Opleiders voor vitaal leven

Al 28 jaar leren wij mensen alles over vitaliteit en hoe je anderen hierin kunt begeleiden en coachen.
Ons verhaal begint met Albert Sonnevelt die in 1995 Sonnevelt Cursussen Consulten opricht. Door onderwijs over natuurvoeding, stresscounseling en ademhaling inspireert hij vanaf dat moment duizenden studenten met een andere benadering van gezondheidsproblemen.

In 2008 wordt Karin Leijten aangesteld als directeur van Sonnevelt. Met de visie van Albert en het ondernemerschap van Karin groeit Sonnevelt vanaf dat moment snel. Sonnevelt onderscheidt zich nu met opleidingen die inspireren, raken en verrijken. Onze persoonlijke aanpak met klassikaal onderwijs zorgt voor opleidingen die wat extra’s geven: je krijgt wat je verwacht, maar er komt altijd iets bij.

Waarom kies je voor Sonnevelt?

  1. We hebben het ruimste studieaanbod op het gebied van vitaliteit.
  2. Wij bieden klassikaal onderwijs waardoor mensen elkaar raken en geraakt worden, essentieel voor het leer- en groeiproces.
  3. Sonnevelt heeft sinds de oprichting in 1995 ruim 25.000 professionals opgeleid.
  4. Er werken 65 gemotiveerde en gekwalificeerde docenten voor ons.
  5. Alle opleidingen zijn SNRO-geaccrediteerd en worden erkend door alle beroepsverenigingen in het complementaire zorgveld.
  6. Sonnevelt heeft locaties door heel Nederland waardoor reistijd beperkt blijft.
  7. We bieden ruime SNRO-geaccrediteerde nascholingsmogelijkheden.
  8. Studenten beoordelen Sonnevelt al jaren gemiddeld met een 8,9.
  9. Sonnevelt is in 2022 voor het 9de jaar op rij verkozen tot ‘Beste Opleider van NL’ op het gebied van vitaliteit en gezondheid.