Sana-Care

 

Wie zijn wij ?

Sana-Care is een bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld, gezondheidsproducten aan te bieden, waardoor de mens zich op een natuurlijke en eerlijke manier gezond weet te houden.
Natuurlijk uitgaande van een gezonde levensstijl, gevarieerd voedingspatroon, voldoende lichaamsbeweging, en niet te vergeten voldoende zonlicht.
Maar oa. ook door het gebruik van natuurlijke stoffen (Supplementen) en producten die het ontstaan van (chronische) ziekten verhinderen, en zo de levenskwaliteit en levensvreugde bevorderen.

Ook voor de sporter geldt, dat extra suppletie het energieniveau verhoogt, het immuunsysteem versterkt, het herstel bevordert, en zo tot betere prestaties op sport en sociaal gebied leidt.
Immers iemand die lichamelijk en psychisch lekker in zijn vel zit, geniet intenser van het leven en kan zo optimaal presteren op verschillende niveau’s en gebieden.

De gezondheid van de mens, het vertrouwen in onze producten en daarmee ook in onze toeleveranciers staat bij ons voorop. Door onze kennis en netwerken te gebruiken kunnen wij u naast de producten ook met goed en verantwoord advies ondersteunen.

Met meer dan 20 jaar ervaring op Orthomoleculair gebied biedt Sana-Care u expertise en kwalitatief bewezen, hoogwaardige gezondheidsproducten.
De door de toeleveranciers geleverde producten worden al jaren succesvol therapeutisch in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland toegepast.

Health our Biggest Wealth.

Frank Rayer
Sana-Care Gezondheidsproducten