Orthica

Ons verhaal

Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl en uitgebalanceerde voeding. In aanvulling hierop zijn er producten van Orthica, die op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld. Orthica biedt al meer dan 30 jaar kennis, educatie en voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor elke levensfase en leefstijl.

Voedingssupplementen als aanvulling op gezonde levensstijl

In onze drukke maatschappij hebben maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Daarnaast brengen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee. Situaties als stress kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Het is verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling, want die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij onder andere speciale voedingssupplementen voor kinderen, senioren, mannen en vrouwen.

moeder en kind gezonde leefstijl

Optimale dosering voor iedereen

Onze kracht is dat onze producten optimaal zijn gedoseerd voor iedereen in elke fase van het leven. Op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken wordt bepaald welke producten voor welke doelgroep, welke nutriënten moet bevatten. Het streven naar optimale hoeveelheden houdt in dat sommige producten een hoge en andere een lage dosering van een nutriënt bevatten. Want meer is niet altijd beter.

Hoe wij ons onderscheiden

Naast de optimale dosering, hoge kwaliteit en supplementen voor iedereen in elke fase van het leven, onderscheidt Orthica zich op de volgende punten:

  • Al meer dan 30 jaar specialist van Nederlandse bodem in voedingssupplementen
  • Bij elke leefstijl en levensfase
  • Geadviseerd door gezondheidsprofessionals
  • Vrij van synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen
  • Eigen unieke recepturen volgens recente wetenschappelijke inzichten.
  • Inhoudsstoffen gegarandeerd tot het einde van de houdbaarheidsperiode.
  • Strenge leveranciersselectie en doorlopende kwaliteitscontrole.
  • HACCP-gecertificeerd voor het gehele bedrijfsproces.
  • Zuivere ingrediënten: GMO-vrij, niet doorstraald.

Advies op maat

Wil jij weten welk voedingssupplement op dit moment in jouw leven het beste bij jou past? Vraag advies van een Orthica-adviseur bij een van onze verkooppunten.

Daarom Orthica!

Hét Nederlandse kwaliteitsmerk voedingssupplementen

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Orthica kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van de laatste wetenschappelijke studies en inzichten. Vol trots kunnen we zeggen dat we in die tijd zijn uitgegroeid tot hét Nederlandse kwaliteitsmerk voedingssupplementen. Onze producten worden geadviseerd in vitaminespeciaalzaken, natuurwinkels, de drogisterij en in gezondheid advieswinkels. In de gezondheidspraktijk zijn onze producten vaak onderdeel van het behandelplan van therapeuten, diëtisten, artsen en andere gezondheidsprofessionals.

Wetenschappelijke onderbouwing van ons assortiment

Elke dag komen er weer nieuwe wetenschappelijke inzichten rondom voeding, voedingsstoffen, leefstijl en voedingssupplementen. Onze medewerkers volgen de laatste klinische studies en andere wetenschappelijke publicaties. Deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuw product of het optimaliseren van een bestaande formule. Een eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten. Bovendien streven we naar een zo optimaal mogelijke samenstelling; een die altijd te combineren is met andere voedingssupplementen.

Het waarborgen van onze kwaliteit

Aan de ontwikkeling van voedingssupplementen gaat een lang traject van onderzoek vooraf. Het waarborgen van kwaliteit is voor ons net zo belangrijk. De producten van Orthica onderscheiden zich dan ook door de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan alles wat we doen. De HACCP-certificering (Hazard Analysis of Critical Control Points) voor het complete productieproces van onze voedingssupplementen is hiervan het bewijs. Dit proces omvat de productontwikkeling, de grondstofkeuze, de inkoop, het verpakkingstraject en de eindcontrole van onze voedingssupplementen door onze speciale afdeling Quality Assurance.

Continue educatie voor deskundig en persoonlijk advies

Om ervoor te zorgen dat Orthica adviseurs jou vervolgens in de winkel of in de gezondheidspraktijk goed kunnen voorzien van een deskundig advies, houden wij ons continu bezig met het voorlichten van iedereen die Orthica verkoopt. We geven trainingen over onze producten, maar ook over het ondersteunen van de gezondheid in specifieke situaties, zoals zwangerschap en ouder worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij en je familie persoonlijk passende voedingssupplementen van ons gebruiken. Daarom kies je voor Orthica!

Orthica visoliesupplement

Lees hier meer over de kwaliteit van Orthica visoliesupplementen.

Altijd bereikbaar bij vragen

Heb je vragen over de kwaliteit van Orthica? Neem dan op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur contact op met onze klantenservice. Bel naar telefoonnummer 036-546 09 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@orthica.nl!