Nutrogenics

Wie is Nutrogenics?

Oprichter Jo Wyckmans – omega-3-pionier en schrijver van het boek ‘Gezond van binnen, Vanbuiten mooi’ – engageerde zich de voorbije 15 jaren voor talrijke studies waarin het belang van omega-3 (EPA en DHA) werd aangetoond. Hij werd niet voor niets in de Nederlandse pers omschreven als de Omegaman.

Via Nutrogenics biedt WHC supplementen u de meest unieke, milieuvriendelijke omega-supplementen. De supplementen die Nutrogenics verdeelt, zijn geselecteerd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit, eco-beheer, zuiverheid en veiligheid. We staan garant voor het beste van het beste op het vlak van omega-3 supplementen. Dit herkent u aan de farmaceutische kwaliteit en hoogste omega-3-concentratie.
De WHC Omega-supplementen zijn verkrijgbaar via de apotheek, uw therapeut of de Nutrogenics online diensten.

Bij Nutrogenics draait het niet om marketing, maar om pure passie voor het beste van het beste. U koopt uw eigen gezondheidsproduct tegen een zeer voordelige prijs en helpt hiermee zelfs anderen. Nutrogenics investeert namelijk in studies en werkt samen met nonprofit-organisaties binnen de gezondheidszorg.

Boek


Gezond van binnen, mooi van buiten.


Een interessant boek van Jo Wyckmans over optimale gezondheid en voeding, over positief denken.
Het vertelt hoe je via gezonde voeding je eigen gezondheid kunt beïnvloeden.

Een interessant werk van Jo Wyckmans over voedingsmiddelen, de toxiciteit van geneesmiddelen en het behoud van een optimale conditie. Jo Wyckmans werd gefascineerd door innerlijke schoonheid en gezondheid als één geheel. Zijn respect voor het leven en de natuur deed hem zoeken naar de kern van wat gezondheid is.

Jo Wyckmans raakte gepassioneerd door voedingsleer en voedingstherapie. Jarenlang deed hij aan zelfstudie met de hulp van bekende artsen en voedingsdeskundigen.

De informatie die hij verzamelde, bestaat niet uit alternatieve, soms twijfelachtige verhalen, maar is gebaseerd op wetenschappelijke studies die weinig bekend zijn bij de klassiek geschoolde artsen. We verwachten veel van onze artsen, medicijnen en heelkundige ingrepen. Maar zelf laten we het na onze verantwoordelijkheid op te nemen.

Vele gezondheidsproblemen zijn te vermijden dankzij een gezonde voeding en een gezonde levensstijl.


Bekijk het boek online