Nutramin

Goed, beter, Nutramin

Nutramin levert al ruim 30 jaar voedingssupplementen en fytotherapeutische producten uitsluitend op voorschrift van artsen, klinieken en therapeuten. Het opereren op een professionele markt vraagt om professionele ondersteuning, gedegen wetenschappelijk onderzoek en kwalitatief hoogstaande productiemethoden, op deze gebieden heeft Nutramin een naam hoog te houden.

Nutramin biedt u als voorschrijver passende ondersteuning:

  • Rayon managers van Nutramin geven u informatie over nieuwe en bestaande producten, hun toepassingen en de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.
  • Nutramin heeft bij de meeste producten een uitgebreid ´productnieuws´ die u informatie geeft over de werkzame bestanddelen, hun werkingsmechanisme, de mogelijke toepassingen en de eventuele bekende bijwerkingen en/of contra-indicaties.
  • Nutramin organiseert meerdere malen per jaar bijeenkomsten, cursussen en nascholingen die veelal geaccrediteerd worden door beroepsorganisaties.
  • Nutramin heeft een medische afdeling waar behandelaars vragen kunnen stellen over producten en over hun toepassingsmogelijkheden bij specifieke aandoeningen.
  • Nutramin heeft een website waar u informatie over de producten kunt vinden en waar nieuwe wetenswaardigheden met betrekking tot voedingssupplementen en gezondheid regelmatig voor u worden geciteerd.

 

 

Merkbeleid

Nutramin verkoopt 2 productlijnen: Nutramin en Pervital. De Nutramin productlijn bestaat uit enkelvoudige vitaminen, mineralen, kruiden, vetzuren, aminozuren en orgaanextracten. Daarnaast bevat deze productlijn een ruime selectie multi preparaten en unieke specialiteiten. Deze specialiteiten zijn voor specifieke doeleinden samengesteld en zijn onderscheidend in de markt.

De Pervital producten zijn uniek van samenstelling en bevat zowel orthomoleculaire producten als ook producten gebaseerd op de bioresonantie homeopathie.

 

Gedegen wetenschappelijk onderzoek

Nutramin beschikt over een eigen medische afdeling en een advisory board bestaande uit artsen, therapeuten en wetenschappers. Deze zorgen ervoor dat niet alleen de kwaliteit van de producten appelleren aan hetgeen de professionele markt verwacht, maar ook de gezondheidsclaims middels onderzoek worden onderbouwd en er dus geen loze beloftes worden gedaan.

Nutramin houdt de ontwikkeling van de wetenschappelijke inzichten scherp in de gaten, zet ze om in innovatieve ideeën en ontwikkelt vervolgens passende voedingsadviezen en superieure voedingssupplementen. Naast een eigen team maakt Nutramin hierbij optimaal gebruik van onze wetenschappelijke raad en volgt wettelijke ontwikkelingen op de voet. Nutramin is er trots op aan het front te staan van onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitsproductie in de voedingssupplementen industrie. Nutramin streeft ernaar de standaard te blijven waartegen anderen worden afgemeten.

Om onze kennis te beschermen maken onze specialiteiten veelal gebruik van speciaal door Nutramin ontwikkelde mengingen van kruiden, aminozuren, orgaanextracten en andere ingrediënten. Deze zijn herkenbaar aan de codering in de productgids.

 

Verantwoord produceren

De Nutramin producten worden vervaardigd onder farmaceutische omstandigheden en normen. Het produceren onder farmaceutische omstandigheden gaat veelal verder dan de algemene GMP-norm en garandeert dat producten geen contaminaties bevatten en een constante kwaliteit en werkzaamheid hebben. Ook zijn de Nutramin producten niet doorstraald.

De productiecentra waar Nutramin mee werkt, investeren aanzienlijke bedragen in wetenschappelijk onderzoek en verantwoorde productiemethoden, laboratoriumtests en controleprocedures. Van alle gebruikte ingrediënten wordt vooraf vastgesteld of ze voldoen aan de eisen van de Europese Farmacopea. Voor gewicht en homogeniteit geldt een minuscule tolerantie. Het gebruik van vul- en bindmiddelen wordt zoveel mogelijk beperkt. Het gesloten productiecircuit waarborgt de hoogste mate van hygiëne. Nutramin brengt de producten in een exclusief voor haar ontwikkelde verpakking, welke voldoende groot is voor de duur van de behandeling. Kortom, volledige kwaliteitscontrole van grondstof tot eindproduct.

 

Kwaliteitscontrole

Het kwaliteitscontrole programma van Nutramin garandeert dat u, arts of therapeut, voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit tot uw beschikking heeft. Door de research van Nutramin worden innovatieve producten ontwikkeld zodat u in de toekomst toenemend betere zorg kunt leveren, zorg die gebaseerd is op het beste dat wetenschap en natuur te bieden hebben.

 

Kortom, Nutramin natuurlijk.