Nova Vitae

Onze unieke service voor voorschrijvende therapeuten

Het voorschrijven van voedingssupplementen, het eventueel laten versturen en de extra boekhouding die dit teweegbrengt is zeer tijdrovend en dit allemaal terwijl u het al razend druk heeft met uw praktijk en administratie.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit hele voorschrijftraject u opbreekt en u hiervoor regelmatig tijd en zin tekort komt.

Nova Vitae heeft voor u een tijd winnende, makkelijke en zelfs financieel aantrekkelijke oplossing!

 

Wij bieden u de volgende service:

Wij kunnen u dit traject geheel uit handen nemen op de volgende wijze:

• Wij sturen op uw advies uw patiënten de  voorgeschreven supplementen toe
• Wij factureren dit rechtstreeks voor u aan de patiënt
• De patiënt krijgt ook nog een leuke korting
• Een percentage over de verkoopwaarde komt ten gunste van u
• De patiënt heeft de bestelling doorgaans** binnen 24 tot 48 uur in huis

U heeft tevens geen omkijken meer naar of men de supplementen nu daadwerkelijk aanschaft.

Wij leveren alle bekende professionele merken:

Wij kunnen bogen op een ruim 30 jaar kennis en ervaring met voedingssupplementen en leveren o.a. Bonusan, Cell Care, Orthica, AOV, New Chapter, Source Naturals, VSM, Vogel, Ayurveda Health, NOW Foods, Lamberts, Heel, Holisan, Nutrisan, Mattisson Healthcare, dit is slechts een kleine greep uit de totaal meer dan 65.000 artikelen! Mocht uw merk onverhoopt toch niet op onze website staan, maak hier dan melding van en wij voegen deze per omgaande toe.

Onze werkwijze:

U levert ons per mail of fax de NAW gegevens (liefst incl. email en telefoonnummer, zie onze nieuwe service) aan van de patiënt en de daarbij behorende bestelling.
U geeft (eventueel) een kopie van het recept aan de patiënt i.v.m. de vergoeding.
Wij plaatsen op elke factuur uw gegevens, zoals MBOG nummer en Vectiscode, dit in verband met de eventuele vergoeding die de patiënt krijgt van zijn/haar zorgverzekeraar.
Wij versturen de bestelling met de korting rechtstreeks aan de patiënt, rekening met acceptgiro bijgevoegd, de patiënt heeft vervolgens 2 weken de gelegenheid deze te voldoen.
De patiënt heeft de supplementen doorgaans binnen 24-48** uur in huis.

Wij geven 15% korting, die u zelf mag verdelen, bijvoorbeeld 10% korting voor uw patiënt en 5% korting voor uzelf, een andere (wellicht voor uzelf lucratievere) onderverdeling is uiteraard mogelijk.
Voor iedere bestelling berekenen we een kleine bijdrage van € 1,95 administratie en verzendkosten naar de klant.

Het financieel voordeel voor u en uw patiënt:

1x per kwartaal ontvangt u van ons een keurig bijgehouden overzicht van de door u gemaakte omzet, aan de hand hiervan onstaat een door u te ontvangen bedrag (een X % van de gemaakte omzet) welke wij diezelfde week nog aan u overmaken.


** Mits op voorraad
*** Ook dit kunnen wij u handen nemen als u dit op prijs stelt. Maar voor uw eigen controle is het goed om het ook zelf bij te houden.

 

NIEUWE SERVICE:

We hebben sinds kort een nieuwe service voor uw cliënten.
Als u het emailadres en telefoonnummer van de klant tevens vermeld bij de bestellingen, krijgt de klant een melding via email of sms en een track & trace code, zo kan men de bezorging van de bestelling via internet volgen en is de kans op mis-, laat- of niet bezorgen vrijwel uitgesloten.


Bent u geïnteresseerd geraakt, heeft u nog vragen, aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Nova Vitae BV

Vraag naar: Arend Flier of Klaas de Rooij
Elleboog 1
6713 KP  EDE
Email:  info@nova-vitae.nl             
Telefoon:  0318 610 526