The Native Company

 

The Native Company bestaat uit ondernemende therapeuten en gezondheidsspecialisten die zich vooral richten op het begeleiden van bedrijven die hun klanten of personeel een gezonde(re) ervaring willen meegeven. Door het delen van kennis, het beschikbaar stellen van echte gezondheidsproducten en het geven van de gepaste adviezen kan de klant of personeel ondersteund worden met een gezonde leefstijl.

The Native Company is oa distribiteur van unieke gezondheids- en verzorgingsproducten waarbij passie, kennis en gezondheid centraal staan. Vele consumenten gebruiken gezondheids- en verzorgingsproducten die meer schade dan goed doen. Met echte kennis over producten kan de The Native Company een verschil maken in de health & wellness industrie.

Consultancy 

Een gezondere koers voor uw personeel of klanten? Maar u weet niet hoe? The Native Company verleent consultancy voor een gezonde verandering voor uw klanten of personeel in uw bedrijf.

Gezondheid in de horeca

Een gezonde keuze beschikbaar maken voor uw klanten op het menu? The Native Company biedt oplossingen voor het snel en gezond serveren van dranken en gerechten.

Distributeur gezondheidsproducten

The Native Company is distributeur van unieke gezondheidsproducten die zeer dichtbij de natuur staan. Producten zonder toevoegingen die schadelijke kunnen zijn. Producten die zonder twijfel kunnen worden aangeraden aan de consument.

Distributeur verzorgingsproducten

Wij zijn ook distributeur van verzorgingsproducten en cosmetica voor de bewuste consument. Producten waarvan de meest schadelijke ingredienten niet aanwezig zijn.