Lyme: de vaak gemiste ziekte

De pathologie van de ziekte van Lyme is zeer divers en uiteenlopend. De ziekte kan chronisch worden en wordt vaak gezien als een systeemziekte. Men noemt de Borrelia ook wel 'de grote imitator' en dat maakt dat de juiste diagnose vaak wordt gemist. 

In deze workshop komen de 'valkuilen' aan bod en krijgt u belangrijke praktische tips voor uw praktijk om deze ingewikkelde ziekte te herkennen, in kaart te brengen en een individueel behandelplan op te stellen. 

Over de spreker

Jan Blaauw is orthomoleculair- en natuurgeneeskundig therapeut met een eigen praktijk in Zoetermeer (ruim 35 jaar ervaring). Ook is hij oprichter en hoofddocent van het opleidingsinstituut Ortho Linea, opgericht in 2006. Hij heeft zijn eigen opleiding onder andere genoten bij de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal en bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie. Daar is hij later ca. 11 jaar als docent actief geweest. Op dit moment is Ortho Linea bezig met het voorbereiden van een SNRO accreditatie voor de 4-jarige beroepsopleiding tot orthomoleculair therapeut. Jan is een graag geziene docent, spreker en auteur.