Lamberts

Samen gezond zijn………
Samen gezond blijven…..
Samen gezond worden….

KWALITEIT IS HET UITSLUITEN VAN TOEVAL

Lamberts - Het professionele assortiment voedingssupplementen

Opgericht in 1982, is Lamberts nu de marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van voedingssupplementen in de voorschrijfmarkt. Lamberts is toonaangevend op het gebied van vitamines, mineralen, aminozuren, multi’s, oliën en kruiden. Voorschrijvers kiezen Lamberts® voor hun cliënten omdat we een professioneel assortiment van hypoallergene, hoog- geconcentreerde supplementen aanbieden die gegarandeerd zijn van de hoogste kwaliteit.

Als u Lamberts producten wordt voorgeschreven of zelf voorschrijft, bent u verzekerd dat u een kwaliteitsproduct gebruikt en/of adviseert dat is ontwikkeld door professionals in de orthomoleculaire geneeskunde voor professionals.

Belangrijkste uitgangspunten

 

  • Kracht/juiste concentratie werkzame stoffen
  • Good Manufacturing Practice (constante en strikt gecontroleerde kwaliteit)
  • Geen kunstmatige geur-, kleur – en smaakstoffen
  • Informatieve en accurate labels
  • Ondersteund door wetenschap
  • Klinisch onderzoek

 

U hoeft niet ziek te zijn om beter te worden
Wij zijn Lamberts en wij willen u iets meegeven: zekerheid. De zekerheid dat uw lichaam met de juiste voeding en voedingssupplementen beter kan worden. De zekerheid dat de voedingssupplementen en kruiden van Lamberts op het terrein van kwaliteit en veiligheid tot de absolute top behoren: uitsluitend geproduceerd door producenten die werken conform de strenge GMP- en de verplichte HACCP-normen. De zekerheid u effectieve voedingssupplementen aan te bieden: de juiste samenstelling, dosis, zuiverheid en garanties voor maximale opname. U kunt elke dag beter worden. Vandaar onze leus. Niet ziek, toch beter.
Lees meer

Blijf op de hoogte - Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze producten en ontvang onze exclusieve aanbiedingen gratis in uw mailbox! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis niets. Na uw aanmelding ontvangt u bovendien een 10% kortingscode.

Lamberts Healthcare
Ons Advies