Fittergy

Fittergy ontwikkelt al meer dan 20 jaar sportvoeding- en lifestyleprogramma's voor topatleten en mensen met passie voor vitaliteit en gezondheid. De passie van ons team heeft van Fittergy een toonaangevend transformationeel merk gemaakt voor zowel lifestyle coaches, voedingsadviseurs, therapeuten en consumenten. Spark your energy!
 

Energie

Bij Fittergy staat alles in het teken van de energiestofwisseling en maximale vitaliteit. Wij zijn specialist in het behalen van gezondheidswinst middels het activeren van de oergenen. Dit staat centraal in alles wat we doen: het is ons DNA.
 

Fittergy Coaches

Ruim 300 ervaren Fittergy Coaches begeleiden cliënten met door Fittergy ontwikkelde Lifestyle Concepten (Sportvasten en Vegan Flex), die een combinatie zijn van een uitgekiend voedingsprotocol, sport- en beweegadvies en ondersteunende voedingssupplementen. Via dit uitgebreide netwerk hebben inmiddels ruim 50.000 cliënten een Fittergy Lifestyle Concept gevolgd.
 

Fittergy Group

Fittergy Group ontwikkelt leefstijlprogramma’s, voedingssupplementen en opleidingen voor consumenten, topatleten en zorgprofessionals.

Wij geloven dat iedereen het in zich heeft om fit, gezond en energiek te zijn. 
Ons team van deskundigen in lifestyle, voedingstechnologie en medische biologie zorgen voor kwalitatief hoogwaardige producten en programma's die juist nu zo belangrijk zijn.

OrthoVitaal

Gezond en vitaal ouder worden: daar staat OrthoVitaal voor. Met ruim 40 jaar ervaring met de productie, ontwikkeling en distributie van hoogwaardige vitamines en voedingssupplementen, willen we iedereen een zo gezond en vitaal mogelijk leven laten leiden. Wij bieden een volwaardig assortiment orthomoleculaire producten en stellen de klant centraal. Ons team biedt een persoonlijke service aan elke klant: van therapeut tot natuurwinkel en van consument tot groothandel. En omdat wij zelf produceren, ben je verzekerd van maximale controle, kwaliteit én een scherpe prijs.

Fittergy Supplements

Bij Fittergy supplements staat alles in het teken van de energiestofwisseling en maximale vitaliteit. Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in het behalen van gezondheidswinst middels het activeren van de oergenen - dit staat centraal in alles wat we doen. Onze programma’s en supplementen worden inmiddels door heel de Benelux gebruikt en aanbevolen door Fittergy Coaches en andere gezondheidsprofessionals.
Het resultaat is een energieke, nieuwe jij; fysiek en mentaal, voor nu en altijd.
Fittergy – Spark Your Energy!

Fittergy Academy

Fittergy Academy is dé plek voor lifestyle coaches en therapeuten voor trainingen en opleidingen volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Training, voeding, coaching, supplementen, commercie: alles komt aan bod. We leiden je op tot Fittergy Coach om dagelijks klanten te begeleiden naar een gezonde(re) levensstijl.