Exendo Epigenomics

 

Oorzaken behandelen

Exendo Epigenomics® ontwikkelt nutraceuticals, dit zijn producten met een directe invloed op de werking van genen. Het menselijk lichaam beschikt over 25.000 genen die de aanmaak van 100.000 eiwitten reguleren. Voorbeelden zijn neurotransmitters, hormonen, receptoren, enzymen en anti-kankerstoffen. Men kan in de natuurgeneeskunde twee richtingen bewandelen.

 

  1. Tekorten aanvullen, wat leidt tot afhankelijkheid en een langdurig behandeltraject.
  2. Het herstellen van de gen-werking. Hiermee wordt de aanmaak van bv. dopamine, endorfine en cortisol hersteld door de oorzaak aan te pakken (gen-luiheid door overstimulatie). Deze oorzakelijke benadering activeert het zelfgenezend vermogen en werkt onafhankelijkheid in de hand.

Kwaliteit

Exendo® Epigenomics maakt gebruik van de beste grondstoffen met de hoogste concentraties die de markt te bieden heeft. De producten worden onderworpen aan diverse laboratoriumcontroles en allergenentesten. Bij ons betaalt u niet bij voor dure folders, mooie kantoorgebouwen of een team verkopers. Wat telt is de kwaliteit en de concentratie van de grondstoffen.

Veiligheid

Het productieproces bij Exendo® Epigenomics voldoet aan de  HACCP.en de GMP-normen. HACCP is een traceerbare risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen, waarbij alle potentiële risico's voor de volksgezondheid geïdentificeerd, geëvalueerd en getraceerd kunnen worden.

Research

De samenstelling van onze producten is het resultaat van meer dan 12 jaar praktijkervaring en het continu opvolgen van de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Werkzaamheid

Exendo® Epigenomics beschikt over een ervaren team die de laatste nieuwe wetenschappelijke onderzoeken op de voet opvolgen. We maken gebruik van grondstoffen met de hoogste biologische beschikbaarheid en werkzame concentraties. Bepaalde grondstoffen kunnen tot tien maal duurder zijn, eenmaal men voor de hoogste kwaliteit kiest. Als eindverbruiker hoeft u dan ook minder capsules te nemen met meer resultaat, wat uiteindelijk leidt tot de beste kwaliteit/prijs verhouding.

Plantaardig

De grondstoffen van onze producten zijn zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong, waardoor de meeste van onze producten geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten. Deze capsules worden gemaakt van cellulose.

Gegarandeerd vrij van

Bij de samenstelling van onze producten is zoveel mogelijk aandacht besteed aan het vermijden van allergene stoffen. Om deze reden zijn de meeste voedingssupplementen vrij van caseïne, lactose, gluten, soja, maïs, soja, gist, suikers, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Verkrijgbaarheid

Patiënten

 

  • Patiënten kunnen de producten bestellen via de webwinkel of via snel bestellen
  • telefonische ondersteuning op werkdagen tussen 12.00 en 13.00 uur: +32 (0) 495.24.76.19.

Professionals

  • Bent u een arts, apotheker, therapeut of een andere zorgverlener dan kunt u onze producten bestellen via de speciale inlog voor professionals. Zodra we uw aanvraag om professioneel lid te worden hebben ontvangen, sturen we u de nodige inloggegevens.
  • Vertegenwoordigt u een detailhandel of groothandel, dan kan u contact opnemen via hetcontactformulier of bellen op het nummer +32 (0) 495 24 76 19 tussen 12.00 en 13.00 uur.