Cellcare

Cell Care is begonnen als private label en is nu inmiddels al meer dan 10 jaar een begrip op de voedingsupplementenmarkt. Cell Care stelt basiseisen aan hun producten. Zo hecht Cell Care veel waarde aan de kwaliteit van de verwerkte grondstoffen, waarbij er wordt gekozen voor biologisch en duurzaam geproduceerde stoffen.

Every Day

Levend in een snelle Westerse wereld, beïnvloedt door tijdsdruk, stress, gemaksvoeding en ongewenste milieu-invloeden, wordt er iedere dag weer een aanslag gepleegd op je gezondheid. Ondanks een bewuste leefstijl, met overwegend gezonde en liefst biologische voeding, kun je niet meer altijd voldoen aan de voedingsbehoeften van je lichaamscellen. Daarom hebben wij de CellCare Every Day-lijn ontwikkeld. Enkelvoudig of in combinatie, de natuurlijke samenstelling en gebruiksvriendelijkheid garanderen een optimale dagelijkse ondersteuning van je gezondheid. 

Performance

Natuurlijk wil je altijd TOP presteren, maar voor iedereen zijn er van die momenten dat het allemaal even tegenzit, dat je het gevoel hebt vastgeplakt te zitten op je stoel of dat je hoofd volgepropt lijkt met watten in plaats van met helder denkende hersencellen. Je werkt al bewust aan je gezondheid, beweegt voldoende, eet gezond, vult je ontbrekende voedingsstoffen aan met één of meerdere producten uit ons Every Day assortiment….Wat kun je dan nog meer doen? Juist voor die periodes in je leven, waarin je behoefte hebt aan die extra ondersteuning, hebben we de Performance-lijn opgezet. Ook hierbij hebben we gekeken naar gebruiksgemak en synergie: “het geheel is meer dan de som der delen”. Een groot deel van deze producten is samengesteld op basis van kruiden. Ze hebben met name een positieve werking op de neurotransmitters, waarmee ze er dus voor zorgen dat hersenen en zenuwstelsel boodschappen snel en efficiënt kunnen verwerken. 

Rebalance

De naam zegt het al: met de Rebalance-lijn hebben we balansherstel voor ogen. We hebben het dan niet alleen over het evenwicht in nutriënten, maar ook over de onderlinge samenhang tussen cellen, weefsels en organen, de verschillende biochemische systemen en bijvoorbeeld micro-organismen. Daarom bestaat deze lijn niet alleen uit enkelvoudige stoffen, maar bevat het ook specifiek samengestelde formules, onder andere voor darmherstel, leverondersteuning, glutathionsynthese, methylatie en ondersteuning van het immuunsysteem. Ook deze producten zijn uitstekend met elkaar en met de formules uit de Every Day en Performance-lijn te combineren.