Care by Nature

Care by Nature

 Wij zijn echte omega-3 experts met focus op hoogzuivere, hoog geconcentreerde en goed opneembare omega-3 uit visolie en algenolie als aanvulling op een gezonde leefstijl en voeding. Wij concentreren ons op de unieke supplementen van WHC van “omega-3 pionier” Jo Wyckmans ondersteund door de HS Omega-3 Indextest van uitvinder cardioloog professor Von Schacky.

Onze ambitie is om de Nederlandse medische en therapeutische wereld bewust te maken van het belang van een gezonde omega-3 spiegel en daarmee de omega-3 index van gemiddeld Nederland te tillen naar de gewenste 8-11%. De HS Omega-3 Indextest staat daarbij centraal als onderdeel van de beoordeling van het welzijn van patiënten en klanten.


De HS Omega-3 Indextest is de meest robuuste en meest uitgebreide vetzuuranalyse zelftest. Deze test komt direct van de co-uitvinder prof. Clemens von Schacky, eigenaar van Omegametrix en is de meest gebruikte test in wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van omega-s op de gezondheid. De test komt met een uitgebreid rapport (klik hier voor een voorbeeld). (link: https://carebynature.nl/de-meest-betrouwbare-omega-3-index-test/)

Onze meest toonaangevende omega-3 supplementen zijn de UnoCardio 1000, de UnoCardio VEGAN en de UnoCardio FISH OIL. Extreem hoog geconcentreerde omega-3 uit zowel visolie als algenolie van pharmaceutische kwaliteit verpakt in praktische en goed beschermende blisters.


Wij werken graag samen met artsen en therapeuten die onze ambitie delen en alleen het beste van het beste aan hun patiënten en klanten willen voorschrijven en bieden aantrekkelijke voorwaarden en ondersteuning. Ook ondersteunen wij verder onderzoek naar het belang van omega-3 voor de gezondheid werken mee aan publicaties en denken graag mee.

Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met ons op voor een fijn kennismakingsgesprek!

Care By Nature
Birkstraat 95-15
3768 HD Soest
035 7810010
info@carebynature.nl
www.carebynature.nl