Brain Nutrients

Brain Nutriënts BV is een Nederlands bedrijf en werd opgericht in 2014 naar aanleiding van de resultaten van het onderzoek “biomarkers voor burn-out en depressie”  Het betrof een 5 jarig wetenschappelijk project met o.a. de Universiteit van Groningen & Wageningen en het Academisch medisch centrum Groningen. De belangrijkste biomarkers in het succesvolle panel weerspiegelden een aantal  biologische processen die uit balans zijn. Hieruit bleek het belang van goede voeding, leefstijl en aanvulling met de juiste supplementen bij het herwinnen van energie en (geestelijke) gezondheid.

Brain Nutrients BV biedt eigen kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen aan die passen binnen een uniek totaalconcept op het gebied van (geestelijke) gezondheid in de “Opti” productlijn (optimale vitaliteit).

Ons uitgangspunt is het beschikbaar maken van wetenschappelijk onderbouwde voedingssuppletie voor iedereen. De webshop wordt gerund op basis van ‘profit for you’. Dit betekent dat eventuele winst wordt besteed aan verder wetenschappelijk onderzoek om steeds meer en betere voedingssupplementen te kunnen ontwikkelen waar veel mensen baat bij hebben en die voor iedereen verkrijgbaar zijn. In de stichting Brainlabs Foundation vindt dit vervolg wetenschappelijk onderzoek plaats. Voor nadere informatie zie de website www.brainlabsfoundation.nl