BodySwitch

BodySwitch: netwerk van praktijken 
BodySwitch is hét netwerk ván en vóór praktijken met orthomoleculair geschoolde artsen, therapeuten en diëtisten. Wij zijn sinds ruim 10 jaar actief in Nederland. Door de kennis en ervaring van alle praktijken te bundelen onder een dak, weten we meer (mensen en resultaten) te bereiken en kunnen we een hoge kwaliteit van zorg bieden aan onze cliënten met chronische aandoeningen.

Onze missie 
BodySwitch zet zich in om zoveel mogelijk mensen in Nederland (en daarbuiten) te ondersteunen met orthomoleculaire inzichten en oplossingen voor hun chronische aandoeningen. Onze praktijken sporen via een integrale aanpak, meestal ondersteund door specialistisch laboratoriumonderzoek, de oorzaak op van gezondheidsklachten, en adviseren en begeleiden hun cliënten bij het verhelpen ervan. BodySwitch ontwikkelt en onderhoudt partnerships met relevante en gerenommeerde externe partijen om toegang tot de laatst beschikbare kennis en state-of-the-art services te behouden of verkrijgen. BodySwitch faciliteert en stimuleert de experts binnen het eigen netwerk om dagelijks hun kennis te verbeteren en nieuwe inzichten met elkaar te delen om zo steeds de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te bieden. Gezonde voeding en leefstijl met ondersteuning van suppletie zijn de pijlers van onze behandelingen. Het doel is om steeds meer (h)erkend te worden als hét expertnetwerk in Nederland op het gebied van leefstijlgeneeskunde voor het aanpakken van de oorzaak van gezondheidsklachten bij verschillende chronische aandoeningen. 

BodySwitch ondersteunt en ontzorgt praktijken
Onze formule is gebaseerd op intensieve onderlinge samenwerking tussen 
-op hun gebied kwalitatief hoogwaardige- (zelfstandige) praktijken, gebruik makend van de gemeenschappelijke BodySwitch website, haar platform en processen, alsook de inkoopvoordelen via haar loyaliteitsprogramma. BodySwitch begeleidt en ontzorgt de praktijken op vele gebieden, en investeert om haar naam en reputatie als hét expertnetwerk voor orthomoleculaire zorg verder uit te bouwen. 

Ook aansluiten als partner in ons netwerk?
Maandelijks bereikt BodySwitch tussen de 100.000 en 500.000 mensen in haar doelgroepen via haar website en social media. Door de groeiende vraag naar orthomoleculaire zorg zijn we dringend op zoek naar 
-    bestaande praktijken die zich willen aansluiten als partner bij ons netwerk;
-    orthomoleculaire of kPNI zorgprofessionals die een eigen praktijk willen gaan oprichten en/of specifieke expertise hebben ontwikkeld voor bepaalde aandoeningen. 

No cure no pay
Aansluiting als partner bij BodySwitch is laagdrempelig en is zonder investeringen. No cure- no pay principe. Aangesloten praktijken runnen hun praktijk als partner onder eigen naam óf als BodySwitch praktijk. 
Praktijken die meer willen weten over mogelijkheden voor aansluiting bij ons netwerk kunnen contact opnemen met BodySwitch Nederland (paul@bodyswitch.nl of 088-0102300).