Biovitaal VOF

De biochemie van ieder mens is uniek. Door de biochemische individualiteit zijn de behoeftes aan nutriënten zoals vitaminen en mineralen bij elk mens verschillend, zelfs bij eeneiige tweelingen. Ook door verschillende leefomstandigheden en voedingspatronen kan die behoefte variëren.

Sinds 2000 ontwikkelt en produceert BioVitaal zoveel mogelijk in eigen beheer hoogwaardige voedingssupplementen. Daarbij worden steeds recente inzichten en ontwikkelingen in de fysiologie en biochemie gevolgd en toegepast. Voorts zijn onze formules gebaseerd op jarenlange praktijkervaringen van artsen en therapeuten. Waar mogelijk passen wij bijvoorbeeld steeds actieve coënzymen en goed opneembare, organisch gebonden mineralen toe. Ons gamma omvat nu ruim 80 producten en zal gestadig worden uitgebreid. Door onze kleinschaligheid en flexibiliteit kunnen wij snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen en wensen.

Onze productiefaciliteit voldoet aan de HACCP-, GMP- en de ISO 22000-normen. Omdat wij in eigen beheer produceren, kennen wij als geen ander de kwaliteiten van de grondstoffen en hun leveranciers. Wij betrekken onze ingrediënten bij gerenommeerde en betrouwbare Europese, Amerikaanse, Canadese en Japanse producenten. Wij passen uitsluitend gecontroleerde en gecertificeerde grondstoffen toe.

In het kader van uitwisseling van wetenschappelijke informatie organiseren wij ook regelmatig congressen voor artsen en therapeuten, met gerenommeerde hoogleraren als spreker.

Erkende beroepsbeoefenaars kunnen via deze site onze producten rechtstreeks bestellen. Daarvoor dient men zich eerst bij ons aan te melden waarna een inlogcode verstrekt kan worden.