AOV

AOV maakt al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen en heeft een zeer uitgebreid én betaalbaar assortiment.

AOV biedt een verscheidenheid aan voedingssupplementen. Van diverse multi's en complexpreparaten tot enkelvoudige vitamines en mineralen en fytotherapeutica voor de specialistische en persoonlijke orthomoleculaire benadering. Dat geeft een goed gevoel! We geven u graag 5 redenen om voor AOV te kiezen.


1. Natuurlijke voedingssupplementen zonder kunstmatige toevoegingen.
2. Gebaseerd op de orthomoleculaire principes.
3. Altijd een advies afgestemd op uw behoefte door een 
    therapeut of speciaal opgeleide drogist of apotheker.
4. Uitgekiende combinaties van supplementen door jarenlange ervaring.
5. Nu in natuurlijke vegetarische capsules.

AOV maakt al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Met het zeer uitgebreide én betaalbare assortiment, zorgt AOV ervoor dat er voor iedereen een gepast supplement beschikbaar is zodat iedereen op zijn eigen specifieke manier aan zijn of haar gezondheid kan werken. Zowel voor de specialistische als voor de persoonlijke orthomoleculaire benadering. Want iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig als het om gezondheid gaat. AOV biedt een verscheidenheid aan voedingssupplementen. Van diverse multi's en complexpreparaten tot enkelvoudige vitamines en mineralen en fytotherapeutica.

Kortom: Een uitgebreid, volledig én betaalbaar assortiment voor de specialistische en persoonlijke orthomoleculaire benadering. Dat geeft een goed gevoel! We geven u graag 5 redenen om voor AOV te kiezen.