Overgang & Gewichtsbeheersing

Seminar
donderdag 12 september 2019, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost € 25,-

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Overgang & Overgewicht

Tijdens de overgang gebeurt er vanalles in het lichaam van de vrouw. Er verandert veel in de hormoonhuishouding en tevens de stofwisseling ondergaat een verandering. Niet alleen de bekende opvliegers zijn daarbij van toepassing, maar ook een toename in gewicht is iets wat hier vaak mee gepaard gaat. Dit kan resulteren in overgewicht en de daarbij behorende gezondheidsklachten. Belangrijk is om te kijken naar de specifieke oorzaak van het overgewicht, en om dan de juiste balans te vinden in voeding en leefstijl wat past bij het veranderende lichaam. Deze kennisbijeenkomst wordt gegeven door Audrey van Oosten. Zij zal vertellen hoe er met een orthomoleculaire aanpak veel te bereiken valt op het gebied van klachten die vallen binnen de overgang en overgewicht. Daarnaast is deze dag natuurlijk een prettige gelegenheid om te netwerken met collega's of casussen te bespreken. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.