Orthomoleculaire ondersteuning bij kinderen

Seminar
maandag 15 juli 2019, 13u45

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (exclusief BTW), inclusief gezonde lunch.

Orthomoleculaire ondersteuning bij kinderen

Iedere therapeut krijgt in zijn/haar praktijk wel eens te maken met kinderen. Kinderen zijn speciaal en verdienen dan ook een speciale behandeling, waar ook de orthomoleculaire benadering uiteraard veel mogelijkheden in biedt. Een aantal veelvoorkomende aandoeningen bij kinderen passeren bij deze bijeenkomst de revue. Denk hierbij aan ADHD, iets wat kinderen steeds vaker als stempel meekrijgen, met de daarbij voorgeschreven farmaceutische middelen. Ook hooggevoeligheid is iets waarbij men in het reguliere circuit eigenlijk niet weet hoe hiermee om te gaan. Er valt echter ook zonder de farmaceutische middelen veel verbetering te halen in dergelijke klachten bij kinderen.

Deze kennisbijeenkomst wordt gegeven door Patricia Dijkema, waarbij zij ingaat op de orthomoleculaire ondersteuning van veelvoorkomende aandoeningen bij kinderen. Patricia is kinderverpleegkundige, orthomoleculair therapeut en medeschijfster van het boek 100% PUUR (op)voeden. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.