Kennisbijeenkomst Vitamine B12 door Hans Reijnen

Seminar
maandag 9 december 2019, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht, waarbij u de thema's kunt vinden als u bent ingelogd met uw Professional Account. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW (lunch niet inbegrepen).

B12 tekort met Hans Reijnen

Hans Reijnen, arts voor Bio-Informatie Therapie, verwierf landelijke bekendheid door de publicatie van zijn boek: “Vitamine B12 tekort, oorzaak van vele chronische klachten”. Wegens groot succes geeft hij in het najaar voor Vitakruid nogmaals zijn zeer interessante kennisbijeenkomst over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot een B12 tekort. Hans Reijnen heeft zich gespecialiseerd in een combinatie van homeopathie, vitamine B12 en vitamine D3 om optimale gezondheid bij zijn patiënten te bereiken.

Hans weet wonderbaarlijke genezingen te bereiken met behulp van hogere doseringen vitamine B12, D3 en C. Hij weet soms het leven weer terug te geven aan mensen en doet op dit moment diverse onderzoeken in zijn eigen praktijk. Hij heeft zichzelf de vraag gesteld hoe vitamine D3 zich verhoudt ten opzichte van B12 op mentaal-emotionele en spirituele aspecten. De kennisbijeenkomst zal in eerste instantie gaan over B12 tekort, testmethoden en doseringen. In de tweede helft van de bijeenkomst zal hij zijn ontdekkingen vertellen over vitamine D3 en tevens zijn gedachtegang over vitamine C.

De kennisbijeenkomst van Hans Reijnen heeft niet op alle vlakken een conservatieve wetenschappelijke onderbouwing, laat staan een wetenschappelijke concensus. Hans Reijnen deelt zijn ervaringen en mening, wat door velen als prikkelend wordt ervaren op spiritueel en mentaal niveau. Vitakruid heeft besloten een platform te bieden voor deze prikkelende lezing. Deze kennisbijeenkomst is enkel toegankelijk voor professionals in de gezondheidszorg die in staat zijn om de inhoud van de lezing kritisch te evalueren en zelfstandig een besluit kunnen maken over de vertaling naar de praktijk.