Kennisbijeenkomst Vetzuren & Ontstekingen

Seminar
woensdag 30 oktober 2019, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

Meer informatie en aanmelden?

Voor meer informatie en aanmelden, dient u te zijn ingelogd met uw professional account.

  • Vraag hier een professional account aan. 
  • Log hier in met uw professional account.

Vetzuren & Ontstekingen

De belangstelling voor vetten en oliën is groot, met name over omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zijn de bouwstenen van de cellen en ze zijn allesbepalend voor ons functioneren. Het gebruik van de juiste vetzuren in een gezonde verhouding kan het risico van verschillende ziektebeelden verminderen. De schema’s van de prostaglandinestofwisseling geven boeiende inzichten over de mogelijkheden van vetzuren met voeding en suppletie. Vetzuren kunnen invloed hebben op een ontstekingsreactie, ten goede of ten kwade. De ontstekingsstoffen en in het bijzonder de prostaglandines E2 worden bijvoorbeeld aangemaakt op basis van arachidonzuur. Maar wat doen prostaglandines precies, wanneer ontstaan die ontstekingen en hoe pak je dit aan?

In het dagelijks leven hebben we meer te maken met vetzuren dan we wellicht denken en vetzuren zijn dan ook onmisbaar. Balans is hierbij het sleutelwoord. Het doel van deze bijeenkomst is duidelijkheid te geven over de waarde die vetzuren in de voeding en suppletie voor de gezondheid kan hebben. Na deze ochtend kent u de rol van vetzuren in ontstekingsprocessen. De beschikbare kennis uit onderzoek kan worden vertaald naar een advies op maat.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.