Kennisbijeenkomst Immuniteit & Weerstand

Seminar
woensdag 18 december 2019, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

Immuniteit & Weerstand

Ons lichaam beschikt over een verbazingwekkend beschermingsmechanisme, wat we het immuunsysteem noemen, met als doel het lichaam gezond te houden en infecties te voorkomen. Het is een prachtig geavanceerd, maar complex mechanisme dat op verschillende niveaus bacteriën, virussen, lichaamsvreemde stoffen en gevaar herkent en vervolgens elimineert. De staat van ons immuunsysteem bepaalt dus of we ziek worden, maar heeft ook invloed op onze algehele vitaliteit.

Zo houdt de weerstand verband met de kracht van het immuunsysteem en met name in de winter kan ons afweermechanisme wel een boost gebruiken. In deze kennisbijeenkomst vertelt Audrey van Oosten over de werking van het immuunsysteem en de invloed die we hebben op onze weerstand. Vraagstukken als wat je kan doen bij griep, welke invloed stress heeft op de immuniteit, en de rol van vitamine C worden in deze bijeenkomst beantwoord. Middels een praktisch stappenplan krijgt u de tools om uw cliënten te begeleiden naar een nog krachtiger immuunsysteem en sterkere weerstand. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.