Kennisbijeenkomst Gedragsproblematiek

Seminar
vrijdag 21 augustus 2020, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

ADHD & Autisme

ADHD staat voor ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder’ wat betekent dat iemand meer dan anderen problemen heeft met aandacht, hyperactiviteit, concentratie, leren, onrust en impulsiviteit. Autisme kenmerkt zich daarentegen weer anders. Hoewel mensen met autisme eerlijk, recht door zee, perfectionistisch en harde werkers kunnen zijn, hebben zij vaak moeite met het houden van overzicht en vinden ze plannen lastig. Ook het maken en onderhouden van sociale contacten gaat moeizaam. Autisme kent geen vastomlijnde gedragingen, maar bestaat uit een cluster van symptomen. Er is vaak veel onduidelijk over de oorzaken en de aanpak van de problemen die autisme met zich meebrengt.

De spijsvertering, neurotransmitters en hormonen (zoals dopamine & cortisol) zijn belangrijke onderwerpen die bij autisme en ADHD betrokken zijn. De rol die voeding speelt bij storingen in het autistisch spectrum zijn enorm groot. Daarom zal tijdens deze dag de relatie met allergieën en voedingsintolerantie worden toegelicht. Op dit gebied en met aanvulling van suppletie valt daarom veel verbetering te halen.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.