Kennisbijeenkomst Detoxificatie

Seminar
woensdag 8 januari 2020, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

Detoxificatie

De huidige leefstijl van de gemiddelde Nederlander is veelal gevuld met verkeerde, ongezonde voeding. Daarbij eten we vaak veel te vlug wat onze spijsvertering ook nog eens in de weg staat. Maar niet alleen voeding kan ons lichaam belasten, want ook allerlei andere factoren zoals chemische stoffen, medicijnen, straling, etc. hebben hier hun bijdrage aan. Het lichaam beschikt over een zelfherstellend vermogen, echter is het door overbelasting vaak niet meer in staat om zelf al deze afvalstoffen af te voeren. Bij het ontgiftingsproces spelen je lever en nieren maar zeker ook je darmstelsel, longen en huid een hele belangrijke rol. Een deel van al deze toxische stoffen wordt door je lichaam in verschillende organen en lichaamsweefsels opgeslagen, met alle nadelen voor onze gezondheid als gevolg. Daarom is het wenselijk om af en toe het lichaam te ondersteunen in zijn detoxificatieproces. Maar wat is nou precies belangrijk om op te letten wanneer je dit wilt gaan inzetten bij een cliënt? In deze bijeenkomst komen tips en tricks voor een gezonde en veilige detox aan bod. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.