Huid & Bindweefsel

Seminar
donderdag 11 juli 2019, 9u30

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

Meer informatie en aanmelden?

Voor meer informatie en aanmelden, dient u te zijn ingelogd met uw professional account.

  • Vraag hier een professional account aan. 
  • Log hier in met uw professional account.

Huid & Bindweefsel

De huid is ons grootste orgaan met diverse functies waarvan de meeste zelfs van levensbelang zijn. In de orthomoleculaire praktijk is de huid diagnostisch zeer belangrijk omdat er veel vanuit is op te maken. Het laat zien hoe het gesteld is met het interne milieu. De huid valt onder het bindweefsel en zijn dus nauw met elkaar verbonden. Het bindweefsel is het fundament van het beendergestel, de bloedvaten, de spieren en de huid. Het belang van sterk bindweefsel wordt echter vaak onderschat. Diverse belangrijke nutriënten voor de huid en het bindweefsel passeren de revue. Zo is het mineraal silicium een van de belangrijkste mineralen die op allerlei plekken in het lichaam voorkomt. Een tekort hiervan beïnvloedt onze gehele bindweefselstructuur. Deze ochtend zal Wouter de Jong u inzicht geven in hoe huid en bindweefsel sterk en gezond gehouden worden.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.