Holisan Lezing: Ayurveda en Seksualiteit (via ZOOM)

Lezing
zaterdag 13 juni 2020, 10u00 tot 17u00

Zelfkennis is het doel van van Ayurveda. Durf je over seksualiteit te spreken met je cliënt en hoe doe je dat?

Zelfkennis is het doel van Ayurveda. Door jezelf steeds meer te begrijpen is het mogelijk innerlijke vrijheid te ervaren. Deze processen van inzicht zijn ‘levende’ processen. Ze gaan gepaard met energie en het ervaren van een goede gezondheid. Het ‘jezelf goed voelen’, lekker in je vel zitten, zowel geestelijk als lichamelijk. Deze levensenergie is onverbrekelijk verbonden met de seksuele levensenergie. Hierdoor zijn we immers ontstaan. En deze essentie van levenskracht is nog steeds in ons aanwezig. Deze stuurt alle processen in ons lichaam aan. Hier raken Tantra en Ayurveda elkaar.

In Tantra maak je gebruik van energie en ervaar je Goddelijkheid en liefde steeds meer in jezelf. In Ayurveda maak je gebruik van kruiden, Abhyanga en inzicht in je leefstijl om meer helderheid over jezelf te ervaren. In combinatie kunnen Tantra en Ayurveda vele tools aanreiken om jezelf te genezen.

Tijdens deze lezing maak je kennis met de Sri Chakra Yantra, die een blauwdruk is van je eigen lichaam. Je leert kruiden kennen uit de Ayurveda die je seksuele gezondheid en welbevinden ondersteunen. Je leert methoden kennen om ook psychologisch seksuele blokkades en pijn te helen.

 Wat zijn nu de do’s en don’t’s binnen Tantra, wat is het wel en wat is het niet? Daarover gaat deze lezing in combinatie met Ayurveda.

 

-          Er wordt voorafgaande aan de lezing een gratis syllabus verstrekt

-          Er wordt een certificaat uitgereikt aan het einde van de lezing

-          Deze lezing wordt geaccrediteerd door de KTNO (onder nr. K9120) en de ANVAG

 

Details

Docent:               Jaqueline Snelder

Prijs:                     € 15,-

Datum:                Zaterdag 13 juni 2020

Tijden:                 10:00 uur – 17:00 uur

Locatie:                Naar keuze; via ZOOM