Haarmineralen Test

Seminar
dinsdag 14 mei 2019, 9u30

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost € 25,- (inclusief lunch).

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Haarmineralen Test

De haarmineralen test wordt wereldwijd beschouwd als een betrouwbare en nauwkeurige diagnostische meting voor de biologische monitoring van sporenelementen, mineralen en zware metalen bij de mens. In tegenstelling tot het bloed dat een slechte graadmeter is voor de mineralenhuishouding is het haar een uitstekende bron om de mineralen te testen. U wordt geleerd het nut te begrijpen om een haarmineralentest te (laten) doen en hoe u deze in uw praktijk kunt inzetten.

Mineralen hebben in het lichaam bijzonder belangrijke functies. Mineralen en spoorelementen zorgen er in iedere lichaamscel afzonderlijk voor dat de stofwisseling goed functioneert. De spijsverteringsprocessen zijn in grote mate afhankelijk van de beschikbare specifieke mineralen. Niet alleen de beschikbare hoeveelheid maar vooral ook de onderlinge verhouding tussen bepaalde mineralen is essentieel. Met haren wordt gemeten wat er in het bindweefsel zit aan mineralen en zoals bekend is het onderhuidse bindweefsel de buffer van het lichaam.

U leert hoe u een haarmonster kunt afnemen en welke stappen u moet volgen voor het versturen. Wanneer u een test opstuurt betaalt u als professional € 125,00. De kosten kunt u op uw eigen manier doorberekenen aan uw cliënt. U ontvangt een uitgebreid verslag met voedings- en suppletieadvies op maat.