Clinic Auto-immuunziekten en orthomoleculaire ondersteuning

Cursus
vrijdag 29 oktober 2021, 9u00

Auto-immuunziekten komen steeds vaker voor. Wat gebeurt er bij een auto-immuunziekte en welke oorzaken liggen hieraan ten grondslag? Tijdens deze clinic van Jeroen de Haas zullen veelvoorkomende aandoeningen als multiple sclerose, reumatoïde artritis, de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa aan de orde komen. Het belang van een goede conditie van de darmen zal belicht worden en er zullen diverse nutriënten besproken worden die een stabiliserende invloed op het immuunsysteem hebben.

Deze clinic is bedoeld voor (beginnende) therapeuten en artsen die nog niet zoveel ervaring hebben met orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Tijdens deze clinic bespreekt Jeroen de Haas wat er gebeurt bij een auto-immuunziekte en wat de oorzaken hiervan zijn. Verschillende auto-immuunziekten zoals multiple sclerose, reumatoïde artritis, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, de ziekte van Hashimoto en andere schildklieraandoeningen zullen aan de orde komen.

Het belang van een goede conditie van de darmen zal belicht worden en er zullen diverse nutriënten besproken worden die een stabiliserende invloed op het immuunsysteem hebben. 

Meer informatie en aanmelden: https://www.orthokennis.nl/clinics/auto-immuunziekten-2021